Skip to content

Att tänka på

Allergi information

Fråga oss om innehåll i rätterna. Informera oss om särskilda behov eller allergier och om hur allvarlig kundens matallergi eller intolerans är. Vi ordnar alternativ som vi tydligt märker upp. Tillagas i samma kök som den övriga maten. Pristillägg 25 kr/person. Nötter hanteras i vårt kök.

Övrig information

Våra menyer är tänkta att passa såväl vardag som fest. Både stora och små sällskap. Har du ett eget favoritrecept som du vill få tillagat så hjälper vi gärna till med det.

Vid mat för avhämtning kommer maten upplagd på engångsfat/skålar. Kom ihåg att lämna tillbaka lånad utrustning så snart som möjligt. Allt porslin, uppläggningsfat, skålar, karotter, grytor och bleck som kommer med eran matbeställning ska lämnas tillbaka diskat om vi inte har kommit överens om annat. Annars debiteras tim tid för diskning 300 kr/tim.

För att kunna prestera bästa möjliga resultat behöver vi planera inköp, tillagning och personal, vi ber Er därför vänligast att beställa i god tid. Minsta beställning vi tar emot är 10 personer. Avbeställning av enstaka portioner görs senast kl. 12.00 dagen innan avtalad beställningsdag.
Det händer ibland att vi blir fullbokade och vi reserverar oss härmed för detta. Varje serveringspersonal serverar 15 – 17 personer vid bordsservering. 1 st kökspersonal till 50 gäster.
Tänk på att minimera tiden för varmhållning allra högst 2 timmar. Tänk på att det är skillnad på portion och person. Matlagning och konditor konsten är ett hantverk som kräver både kunskap och tid.

Slutligen

Tycker Ni det finns något att klaga på, säg det till oss.

Tycker Ni det var bra, säg det till oss och andra!!