Uthyrning

Vi hjälper gärna till  med dukning, servering och diskning.

Timkostnad 300 kr/tim. vardagar.

Lördagar efter kl 16.00 320 kr/tim. + söndagar.

Röda dagar och helgdagar 380 kr/tim.

Varje serveringspersonal serverar 15-17 gäster vid bordsservering.   

 Vid bordsservring behövs 1 kökspersonal per 50 gäster.   

 Vill Ni ha maten hemlevererad på tid och plats  60 kr/mil tur o retur.

Det är enklast om Ni betalar med kort eller kontanter, men vi tillämpar fakturering till företag.  Moms ingår i alla priser.            

Dukar

90 kr / duk

Linneservetter

15 kr / st

Glas

3 kr / st för diskat
6 kr / st för odiskat

Tallrikar

3 kr / st för diskat
6 kr / st för odiskat

Bestick

2 kr / st för diskat
4 kr / st för odiskat